Diensten

SERVICE

Waarom een nieuw dakraam

Wanneer vervangen?

GARANTIE

Wij van Daglichten.nl doen alles voor een glimlach! Wilt een gezellig eens praten over je mogelijkheden? Dat is geen probleem. Wil je superspecialistisch advies over dat ene dakraam? Ook dat is mogelijk. Wij staan je graag te woord en helpen je zo snel mogelijk met alles. Tsja, waarom een nieuw dakraam? Je heb een mooi huis in Rotterdam maar wil meer licht op zolder of het is er juist benauwd dus ook maar gelijk meer ventilatie. Onze dakramen hebben een mooi design, zijn van hoge kwaliteit en geven meer uitstraling aan je huis en zolder en aan Rotterdam Oei, dat is niet zo mooi. Een oud dakraam kan schade geven, tocht of zelfs schimmel hebben! Dit is absoluut niet gezond voor je. Tevens kan je door een lek dakraam niet naar buiten kijken en je woning wordt er niet mooier op. Dus tijd om je dakraam te vervangen door Daglichten.nl Iedereen gooit met garantie. Een bedrijf die beweert dat hij 100 jaar bestaat zegt niets. Kijk maar Vroom & Dreesman. Wij verkopen en plaatsen heel veel dakramen, maar niet het antwoord ‘nee’. Blijkt er iets niet goed te zijn? Dan kan je er zeker van zijn dat wij dit voor je gaan oplossen.

SERVICE

Wij van Daglichten.nl doen alles voor een glimlach! Wilt een gezellig eens praten over je mogelijkheden? Dat is geen probleem. Wil je superspecialistisch advies over dat ene dakraam? Ook dat is mogelijk. Wij staan je graag te woord en helpen je zo snel mogelijk met alles.

Waarom een nieuw dakraam

Tsja, waarom een nieuw dakraam? Je heb een mooi huis in Rotterdam maar wil meer licht op zolder of het is er juist benauwd dus ook maar gelijk meer ventilatie. Onze dakramen hebben een mooi design, zijn van hoge kwaliteit en geven meer uitstraling aan je huis en zolder en aan Rotterdam!

Wanneer vervangen?

Oei, dat is niet zo mooi. Een oud dakraam kan schade geven, tocht of zelfs schimmel hebben! Dit is absoluut niet gezond voor je. Tevens kan je door een lek dakraam niet naar buiten kijken en je woning wordt er niet mooier op. Dus tijd om je dakraam te vervangen door Daglichten.nl

GARANTIE

Iedereen gooit met garantie. Een bedrijf die beweert dat hij 100 jaar bestaat zegt niets. Kijk maar Vroom & Dreesman. Wij verkopen en plaatsen heel veel dakramen, maar niet het antwoord ‘nee’. Blijkt er iets niet goed te zijn? Dan kan je er zeker van zijn dat wij dit voor je gaan oplossen.

Jouw specialist in dakramen Rotterdam – Daglichten.nl

Wij van Daglichten.nl weten ondertussen wel bijna welke dakvlakken er zijn in Rotterdam. Dus als je een nieuw dakraam wilt of een daglichtsysteem, of je dakraam wilt laten vervangen ben je bij ons aan het juiste adres. De dakramen merken bij ons zijn: VELUX, FAKRO en ROTO, waar wij erkend montagepartner maar ook dealer van zijn. En dat ben je niet zomaar. Om je goed mogelijk te blijven helpen en adviseren volgen wij meerdere trainingen bij deze fabrikanten (altijd leerzaam en ook leuk). Je wilt tenslotte toch niet zomaar iemand aan je dak laten sleutelen. Hierdoor heb je bij ons dus echt de garantie dat je opdracht volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd.

Je kan bij ons kiezen voor een houten dakraam maar ook één van kunststof. Hier zit vaak enkele tientjes verschil in, maar spaart je een hoop onderhoud in de toekomst. Tevens kan je ook nog kiezen uit een tuimelvenster of een uitzettuimelvenster en als kers op de taart een toptuimelvenster. Wil je deze elektrisch? Dat is ook mogelijk. Uiteraard ben je bij ons ook van harte welkom, voor een dakkapel, dakserre of een lichtkoepel.

Wij weten wél waarover we praten. Zoniet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist. Wacht niet langer aan laat ons jou verder helpen. Vul hieronder het formulier in zodat wij jou snel te woord kunnen staan.

Wij zijn ook de specialist in: