Meer informatie

Voor de aanleg van een dakterras of het plaatsen van lichtstraten hoeft in de meeste gevallen geen vergunning aangevraagd te worden. De aanvraag van een omgevingsvergunning kost tijd en geld en dit bespaart u bij het plaatsen van een BASkapel!

Bekijk vooral de foto’s op onze site en laat u verrassen! Kijk op onze dealer pagina waar u De BASkapel in een showroom kunt bewonderen. Daar kunt u het verschil met een dakkapel goed ervaren!

De BASkapel wordt door verschillende dealers in Nederland geplaatst maar kan ook worden besteld door aannemers. Plaatsings- assistentie kan ook door ons verzorgd worden.

De baskapel is actief in heel Nederland!

De BASkapel is in de meeste gevallen vergunningsvrij, ook op de voorzijde van de woning. U dient er echter rekening mee te houden dat uw gemeente wellicht beperkingen heeft opgelegd bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning. Wij raden u dan ook aan dit vooraf te checken. Valt de plaatsing van dakvensters of van de BASkapel gewoon onder de wet WABO, dan zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Omdat de vensters in de BASkapel altijd nog schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters vertikaal zijn geplaatst.

De BASkapel kan in vele maten worden uitgevoerd. De maat is afhankelijk van de keuze van de VELUX dakvensters welke in de BASkapeldoor u worden gekozen. Voor een overzicht van de mogelijke maten klikt u hier!

De BASkapel is minimaal uitgevoerd met HR++ glas. Daarnaast is natuurlijk ook een upgrade mogelijk in diverse andere beglazingen zoals: zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidsreducerend glas.

De BASkapel heeft een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. Dit tezamen met het toegepaste HR++ glas geeft dus een top produkt.

Omdat in De BASkapel VELUX dakvensters worden toegepast is het mogelijk alle beschikbare VELUX raamdecoratie, zonwerings en insectenwerings producten toe te passen. Al deze producten onderscheiden zich vanwege de kwaliteit en diversiteit!