Dakraam laten plaatsen in Capelle aan den IJssel, of wilt u het zelf doen? Bij daglichten.nl vindt u de niet alleen de producten maar ook de mogelijkheid om de vakman in te schakelen!

Een dakraam is een raam of venster welke in een schuin dak wordt gemonteerd. Een lichtkoepel is een raam of venster welke in het platte dak wordt gemonteerd. Zowel een dakraam als lichtkoepel kunt u bij ons kopen van zowel Velux als andere merken zoals Roto en Fakro. De maten zijn normaliter gelijk dus u kunt ook een bestaand dakraam vervangen met een ander merk.

dakkapellen fakro roto velux capelle ad ijssel

Oude dakraam vervangen Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel een dakraam vervangen? Wij zijn de aangewezen partij om dit voor u te doen. Wij zijn niet alleen Velux partner, maar ook Fakro partner en Roto partner. Dat betekent dat wij voor deze merken erkend installateur zijn. Wij werken dagelijks met deze merken en kennen alle ins- en outs. 

Een bestaand dakraam heeft niet het eeuwige leven en zit er vaak sinds de bouw er al in. Op den duur kan het glas gaan verweren of de isolatielaag in het glas het begeven waardoor het zicht naar buiten een stuk minder wordt. Ook kan er houtrot ontstaan of het raam moeilijk open of dicht gaan. Dit zijn vaak dan van die momenten om een dakraam te laten vervangen.

oude dakraam vervangen in Capelle aan den IJssel

Groter dakraam laten plaatsen

Ook het bestaande raam vervangen en een groter dakraam te laten plaatsen (hoger of breder) is geen enkel probleem, mits er voldoende ruimte is om dat te doen. Een groter raam brengt veel voordelen met zich mee. Zo wordt het ruimtelijke gevoel veel groter, en is er een stuk meer lichtinval. Dat maakt de ruimte dus ook een stuk lichter. Benieuwd naar de mogelijkheden of kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Maten en prijzen van de producten zelf vindt u in onze webshop.

grotere maat dakraam laten plaatsen in Capelle aan den IJssel

Dakramen van alle merken

Wij hebben alle bekende kwalitatieve merken als het gaat om dakramen en lichtkoepels. Bij ons kunt u een Velux dakraam kopen, een Fakro dakraam kopen, en een Roto dakraam kopen. Ieder raam bij ons in de webshop kunt u ook door ons vakkundig laten plaatsen. Een Velux raam vervangen door een Roto of Fakro is ook mogelijk. De fabrikanten maken namelijk allemaal gebruik van standaard maten zoals: 78x98, 45x55, 55x78, 45x73, en 114x118. Dit is natuurlijk maar slechts een kleine selectie.

Fakro dakraam

fakro dakraam logoFakro is een toonaangevend dakramen merk welke wij in de collectie hebben! Een Fakro dakraam wordt veelal gekozen door mensen die een grote hoeveelheid natuurlijk licht belangrijk vinden, een goede natuurlijke ventilatie, en een energiezuinig product. Een van de innovaties is dat de Fakro dakramen voorzien zijn van een speciaal ventilatiesysteem welke is ingebouwd in de bovendorpel van het kozijn. Ongeacht wat het weer buiten doet, is er altijd een continue verse luchtstroom. Meer weten? Kijk dan bij onze Fakro dakramen!

Velux dakraam

velux dakraam logoHet Velux dakraam is bij de meeste mensen waarschijnlijk het bekendst. Al 75 jaar is Velux een bekende speler op de Nederlandse markt. Het tuimelvenster is een van de bekendste types welke zich kenmerkt door de scharnieren in het midden. Tegenwoordig zijn er veel meer varianten te verkrijgen die veel handiger en praktischer zijn. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom!

Roto dakraam

Hdakraam roto logoet Roto dakraam is een echt Duits kwaliteitsproduct voor de veeleisende bouwers en verbouwers. Roto is een van de topmerken die wij graag komen plaatsen in Capelle aan den IJssel. Een Roto dakraam is qua design verder verfijnd dan vergelijkbare merken, en dat geldt tevens ook voor hun elektrische ontwikkelingen. Wanneer u een raam zoekt met allerlei technische snufjes dan is Roto zeker aan te bevelen. Met hun ramen is van een normaal huis zelfs een Smart Home te maken!

Lichtkoepel plaatsen Capelle aan den IJssel

Een lichtkoepel kan voor heel veel extra licht zorgen. Meer licht betekent vaak ook meteen een ruimtelijker effect. Bij ons kunt u een lichtkoepel kopen, maar ook een lichtkoepel laten plaatsen in Capelle aan den IJssel. Wat tevens een optie is, is een bestaande lichtkoepel te vervangen door een grotere uitvoering. Zo ontstaat er nog meer licht! Maten en prijzen vindt u in onze webshop. Weten wat het inclusief plaatsing kost bij u in Capelle aan den IJssel? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

lichtkoepel laten plaatsen capelle aan den ijssel

Showroom vlak in de buurt

In minder dan een half uur tijd bent u vanuit Capelle aan den IJssel bij ons in de showroom. In onze showroom hebben wij alle daglicht mogelijkheden opgesteld zodat u ze kunt bewonderen en kunt uitproberen. Zo weet u vooraf precies wat u koopt, wat u krijgt, en wat de mogelijkheden daarvan zijn. Naast dakramen en lichtkoepels hebben wij ook dakserres en (vergunningsvrije) dakkapellen!